Похована пилетина јесте "хитан случај"

Једна жена са Флориде три пута је позвала полицију зато што су јој у ресторану брзе хране "Мекдоналдс" рекли да им је нестало поховане пилетине.

Бесна што је локалном "Мекдоналдсу" нестало "Мекнагетса" (порција од 10 парчића поховане пилетине) које је већ платила, 27-годишња Латриса Л. Гудмен из Форт Пирса на Флориди, у суботу је 3 пута окренула број 911, односно полицију, да би пријавила "хитан случај".

Иако је касирка, која је одбила да јој врати новац, позивајући се на политику компаније да је извршена продаја и коначна, понудила незадовољној муштерији већу порцију "Мекдабла" по истој цени, Латриса је схватила да је то већ случај за полицију.

У сва три позива се детаљно пожалила дежурном у станици да је платила порцију које више нема и да неће да јој врате паре. Прве 2 полицајке су је саслушале, записале податке и на томе се завршило. Тек када је, после извесног времена и трећи пут позвала 911, мушкарац са друге стране је схватио да ће то ићи у недоглед и послао је патролу.

У ресторану брзе хране, Латриса им је рекла: "Ово јесте хитан случај. Да сам знала да више немају 'Мекнагетсе', не бих им дала свој новац, а сада желе да ми дају нешто друго, а ја то нећу".

"Звала сам 911 јер неће да ми врате паре, а ја хоћу своју порцију поховане пилетине", понављала је Американка, а записано је у извештају полиције Форт Пирса.

Њено поимање "хитног случаја" ипак није било довољно убедљиво за локалне снаге реда које су је на крају оптужиле за злоупотребу броја за хитне случајеве.

Но, Латриса ни после тога није променила свој став. "То је хитан случај, моја пилетина је хитан случај!"

Портпарол "Мекдоналдса" је изјавио да је муштерији требало да буде враћен новац и послали су јој бон за бесплатан оброк. Некако нам се чини да јој сад више није до поховане пилетине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 08. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару