Временска прогноза 18. октобар 2024.

Ујутру понегде магла. Током дана претежно сунчано, осим на западу и југозападу Србије, где ће бити облачно, после подне и увече с мало кише. Дуваће кошава, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено олујне јачине. Јутро ће бити веома хладно, током дана до 20 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

18.10.2024. Петак: Ујутру хладно, по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије местимично магла. Током дана изнад већег дела претежно сунчано. На западу и југозападу умерено до потпуно облачно, после подне и увече понегде са слабом кишом. Ветар слаб и умерен југоисточни, у кошавском подручју повремено и јак, а на југу Баната и доњем Подунављу са ударима и олујне јачине. Најнижа температура од 1 до 10 степени, а највиша од 16 до 20 степени. Упозорења: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

19.10.2024. Субота: У кошавском подручју сунчано и ветровито, а осталим крајевима јутро хладно понегде са слабим приземним мразем, током дана мало до умерено облачно. Ветар слаб и умерен, а у кошавском подручју јак и олујни југоисточни. Најнижа температура од 1 до 9 степени, а највиша од 14 до 19 степени. Упозорења: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 95%.

20.10.2024. Недеља: Јутро хладно, местимично са слабим приземним мразом. Током днаа у већем делу претежно сунчано и ветровито. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак југоисточни, на југу Баната и са ударима олујне јачине, после подне и увече у постепеном слабљењу. Најнижа температура од 2 до 8 степени, а највиша од 16 до 20 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

21.10.2024. Понедељак: Јутро хладно, на југу и југоистоку понегде са мразом. Током дана претежно сунчано уз слаб и умерен југоисточни ветар. Најнижа температура од -2 до 7 степени, а највиша од 17 до 21 степен.

четвртак, 17. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи