Читај ми!

Временска прогноза 13. октобар 2024.

Ујутру умерено облачно и свеже - од 3 степена. Током дана више сунца и до 24 степена. У Београду степен мање.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

13.10.2024. Недеља: Ујутро мало и умерено облачно и свеже уз локалну појаву магле по котлинама и долинама река. У току преподнева постепено разведравање, па ће у наставку дана бити топлије са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, углавном јужних смерова. Најнижа температура од 3 до 10, највиша од 20 до 24 степена. Увече и током ноћи на северу и западу наоблачење уз скретање ветра на северни, а тек понегде је могућа слаба краткотрајна киша.

14.10.2024. Понедељак: Ујутро и пре подне у северним, западним и централним крајевима умерено до претежно облачно, а у осталим крајевима претежно ведро уз локалну појаву краткотрајне магле. Средином дана разевдравање па се после подне очекује претежно сунчано у целој Србији. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 12, а највиша од 17 до 24 степена. Увече и током ноћи умерено наоблачење, а тек понегде је могућа слаба краткотрајна киша.

15.10.2024. Уторак: Јутро хладно, понегде уз маглу или ниску облачност. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од 4 до 10, а највиша од 19 до 23 степена.

16.10.2024. Среда: После хладног јутра, понегде са маглом, током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, крајем дана југоисточни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 17 до 21 степен.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 17.10. до 21.10.2024.)
Ујутру хладно, током дана претежно сунчано, понегде уз малу до умерену облачност, а дневна температура биће у границама просека за
другу декаду октобра. У кошавском подручју ветровито уз умерен и јак југоисточни ветар, који ће на југу Баната и у доњем Подунављу
достизати ударе олујне јачине. Крајем периода пролазно наоблачење, понегде с кишом уз престанак кошаве.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи