Читај ми!

Временска прогноза за 25. јун 2024.

До петка нестабилоно, а за викенд поново веома топло. Из Средоземља стиже влажна, нестабилна ваздушна маса на Балкан. На северу, западу и југозападу Србије биће услова за непогоде, па је тамо на снази наранджсти метео аларм. Јутарња од 17 до 21 степен, а највиша дневна од 27 на северу и западу до 34 на истоку земље. У Београду на ширем подручју града пљускови и грмљавина. Темпераутра до 29 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

25.06.2024. Уторак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, топло и спарно, али и нестабилно са пљусковима и грмљавином, који на северу, западу и југозападу Србије локално могу бити израженији уз краткотрајну појаву града и јак и олујни ветар. Ветар слаб и умерен, североисточни, источни и југоисточни, а средином дана на северу и западу краткотрајно јак северозападни. Најнижа температура од 17 до 21 °С, а највиша дневна од 27 °С на северу и западу Србије до 34 °С на истоку земље. Упозорење: Тmax ≥ 32 °C, вероватноћа 80%. Локална појава грмљавина са градом са количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

26.06.2024. Среда: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, топло, спарно и нестабилно повременим пљусковима и грмљавином. Очекују се и грмљавинске непогоде са јаким пљуском, градом и олујним ветром. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 17 до 22 °С, а највиша од 28 до 33 °С.Упозорење: Tmax ≥ 32 °C, вероватноћа 70%. Локална појава грмљавина са градом са количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

27.06.2024. Четвртак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, топло, спарно и нестабилно са повременим пљусковима и грмљавином. Очекују се и грмљавинске непогоде са јаким пљуском, градом и олујним ветром. Ветар слаб, у скретању на западни и северозападни правац. Најнижа температура од 17 до 20 °С, а највиша од 26 до 30 °С. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом са количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

28.06.2024. Петак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, топло, спарно и нестабилно са повременим пљусковима и грмљавином. Очекују се и грмљавинске непогоде са јаким пљуском, градом и олујним ветром. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 16 до 19 °С, а највиша од 26 до 31 °С. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом са количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 60%.

петак, 28. јун 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару