Временска прогноза за 11. јун 2024.

Само на југу и истоку земље сутра суво. У осталим крајевима киша и пљускови, понегде град и обилније падавине. Јутарња температура од 16 до 20, највиша од 25 до 33 степена. У Београду повремено киша или пљусак са грмљавином. Температура до 26 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

11.06.2024. Уторак: Променљиво облачно и мало свежије пре подне на северу, а до краја дана и у западним и централним крајевима нестабилно местимично са кишом, пљусковима и грмљавином који ће локално бити праћени и са већом количином падавина за кратко време, а понегде је могућа и појава града. Само се на југу и истоку Србије очекује претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од 16 до 20, а највиша дневна од 25 степени на северу и западу до 33 степена на истоку и југоистоку Србије. Упозорење: Tmax ≥ 32 степена, вероватноћа 90%. Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 80%.

12.06.2024. Среда: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, али нестабилније време, а локални пљускови са грмљавином понегде ће бити изражнији са великом количином падавина, појавом града и краткотрајно појачаним ветром. Ветар, слаб променљив. Најнижа температура од 15 до 20, а највиша од 26 до 31 степен. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 60%.

13.06.2024. Четвртак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, али нестабилније време, а локални пљускови са грмљавином понегде ће бити изражнији са великом количином падавина, појавом града и краткотрајно појачаним ветром. Дуваће слаб западни и југозападни ветар, током дана у појачању, а увече у Војводини у скретању на северозападни правац. Најнижа температура од 15 до 19, а највиша од 22 до 27 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са градом и количином падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3 h, вероватноћа 70%.

14.06.2024. Петак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима и изнад већег дела суво. Само у југозападним, јужним и југоисточним крајевима местимично киша и локални пљускови са грмљавином уз постепени престанак падавина после подне и увече. Ветар  слаб и умерен, на истоку и јак, северозападни. Најнижа температура од 13 до 17, а највиша дневна од 22 до 26 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 70%.

недеља, 30. јун 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару