Читај ми!

Сунчано и топло, кошава посустаје – температура до 23 степена

Стиже све топлији ваздух са севера Африке. Ујутру падавине још на истоку земље. Дан ће бити сунчан, а увече на северу и западу поново краткотрајна киша. Највиша дневна температура до 23 степена.

У Србији ће ујутру бити умерено до потпуно облачно, у источној половини земље местимично са кишом, уз постепени престанак падавина и смањење облачности.

Током дана у већини крајева претежно сунчано и топлије, а само на северу и западу по подне и увече уз променљиву облачност ретка појава краткотрајне кише или пљуска. 

Ветар ће бити умерен и јак, јужни и југозападни. Највиша температура од 20 до 23 степена Целзијуса. 

У Београду ће ујутру бити облачно са краткотрајном кишом, уз престанак падавина и разведравање. Током дана претежно сунчано и мало топлије уз умерен развој дневне облачности. Ветар умерен, југозападни, по подне у слабљењу. Најнижа температура око 12, а највиша око 22 степена. 

Према прогнози за наредних седам дана, до понедељка ће бити претежно сунчано и веома топло уз умерен, повремено и јак ветар јужних праваца са максималном температуром од 24 до 29 степени. У понедељак увече на северу и западу, а у току ноћи ка уторку и у уторак током дана пролазно наоблачење, местимично са кишом и локалним пљусковима, уз мањи пад температуре. Од среде умерено облачно и суво.

субота, 27. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво