Временска прогноза за 27. јануар 2024.

Ноћас ново пролазно наоблачење, с кишом у нижим и снегом у вишим пределима. Већ сутра пре подне на северу и западу сијаће сунце. У осталим крајевима променљиво облачно, а слабе падавине се очекују још само на истоку и југоистоку Србије. Дуваће умерен и јак северозападни ветар, повремено и са ударима олујне јачине. По подне ће ветар ослабити. Температура у мањем паду, највиша до 10 степени. У Београду пре подне сунчано и ветровито, после подне умерено облачно, уз слабљење ветра, увече и током ноћи слаба киша и суснежица, у вишим деловима града снег. Температура око 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.01.2024. Субота: Променљиво облачно и ветровито, пре подне на северу и западу са дужим сунчаним интервалима, а само ће се на истоку и југоистоку Србије задржати облачно време повремено са слабим мешовитим падавинама (кишом и снегом). Ветар умерен и јак северозападни, понегде и са олујним ударима, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -2 дo 5, a највиша од 6 до 10 степени. Увече и током ноћи у свим пределима облачно, местимично са слабим снегом, у нижим пределима и слабом кишом. Упозорење: Удари ветра > 17m/s, вероватноћа 95%. Поледица – залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

28.01.2024. Недеља: На северозападу Србије и у Неготинској Крајини претежно сунчано, а у осталим крајевима умерено до потпуно облачно са локалном појавом слабих падавина: кише и суснежице у нижим и снега у вишим пределима. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено и јак северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 4 до 10 степени. Упозорење: Поледица – залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%.

29.01.2024. Понедељак: Ујутро слаб и умерен мраз и магла или ниска облачност која ће се по котлинама, долинама и у низијама задржати и током целог дана. У осталим крајевима претежно сунчано. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 1, а највиша од 3 до 8 степени. Упозорење: Магла – хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 85%.

30.01.2024. Уторак: Ујутро слаб и умерен мраз и магла или ниска облачност која ће се по котлинама, долинама и у низијама задржати и пре подне. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од -6 до -1, а највиша од 3 до 8 степени. Упозорење: Магла – хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 31.01. до 04.02.2024.)
У среду претежно сунчано. У другој половини седмице топлије уз постепено наоблачење, понегде са слабом кишом, а на планинама са слабим снегом.

недеља, 25. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару