Читај ми!

Временска прогноза 1. јун 2023.

Првог јуна у читавој земљи очекују се падавине. У другом делу дана биће услова и за пљускове са грмљавином. Локално су могуће и временске непогоде праћене градом. Биће мало топлије, јутарња температура од 11 до 16 степени, највиша дневна од 22 до 27 степени. У Београду киша и пљускови са грмљавином, могућ је и град. Температура 24 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

01.06.2023. Четвртак: Ујутро и пре подне умерено до потпуно облачно са локалном појавом краткотрајне магле, понегде и са краткотрајном кишом или пљуском са грмљавином. У другом делу дана нестабилније са чешћом појавом кише, пљускова и грмљавина, а локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни, у зони пљускова краткотрајно јак и олујни. Најнижа температура од 11 дo 16, а највиша од 22 до 27 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 95%. Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 95%.

2.06.2023. Петак: Променљиво и нестабилно са кишом и пљусковима са грмљавином. Локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, у скретању на западни и северозападни, у зони пљускова краткотрајно јак и олујни. Најнижа температура од 11 до 16, највиша од 23 до 27 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 95%. Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 95%.

3.06.2023. Субота: Променљиво и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, чешћим у другом делу дана и то углавном јужније од Саве и Дунава. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 12 до 16, највиша од 22 до 25 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина, вероватноћа 95%. Количина падавина ≥ 10 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 95%.

4.06.2023. Недеља: Променљиво и нестабилно са локалном појавом кише и пљускова с грмљавином, углавном после подне. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 12 до 16, највиша од 23 до 26 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина, вероватноћа 95%. Количина падавина ≥ 10 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 70%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 05.06.2023. до 09.06.2023.)
До среде нестабилно са честом појавом кише, пљускова и грмљавина, израженијим после подне и увече, када се очекују и локалне временске непогоде: град, велика количина падавина за кратко време и јак и олујни ветар. Од четвртка у већини места суво са дужим сунчаним интервалима, а киша и пљускови с грмљавином биће ређа појава и локалног карактера, а очекују се углавном у брдско-планинским пределима

понедељак, 25. септембар 2023.
° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"