Читај ми!

Временска прогноза 30. мај 2023.

Ујутру по котлинама и дуж речних токова са маглом. Током дана променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, чешћим у другом делу дана. Локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб до умерен, североисточни и источни, у зони пљускова краткотрајно јак и олујни. Најнижа температура од 12 дo 16, а највиша дневна од 22 до 25 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

30.05.2023.Уторак: Ујутру по котлинама и дуж речних токова са маглом. Током дана променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, чешћим у другом делу дана. Локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб до умерен, североисточни и источни, у зони пљускова краткотрајно јак и олујни. Најнижа температура од 12 дo 16, а највиша дневна од 22 до 25 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 80%. Количина падавина ≥ 20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 80%.

31.05.2023.Среда: Променљиво облачно и нестабилно местимично са кишом и пљусковима са грмљавином, израженијим у другом делу дана, када се очекују и локалне временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 12 до 16, највиша од 22 до 26 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 80%. Количина падавина ≥  20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 80%

1.06.2023.Четвртак: Променљиво облачно и нестабилно местимично са кишом и пљусковима са грмљавином, израженијим у другом делу дана, када се очекују и локалне временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, у зони пљускова краткотрајно јак. Најнижа температура од 11 до 16, највиша од 22 до 26 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 70%. Количина падавина ≥  20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 80%.

2.06.2023.Петак: Променљиво, топло и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, израженијим у другом делу дана, када се очекују и локалне временске непогоде са градом и већом количином падавина. Ветар слаб и умерен, источни  североисточни. Најнижа температура од 11 до 16, највиша од 22 до 26 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина са градом, вероватноћа 70%. Количина падавина ≥  20 l/m² у периоду до 3h, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 03.06.2023. до 07.06.2023.)
Променљиво облачно и нестабилно са честом појавом кише, пљускова и грмљавина, израженијим у другом делу дана, када се очекују и локалне временске непогоде: град, велика количина падавина за кратко време и јак и олујни ветар.

четвртак, 28. септембар 2023.
20° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"