Временска прогноза 29. март 2023.

Ујутру претежно ведро и хладно, с мразом. Током дана умерено облачно. Крајем дана и током ноћи на истоку Србије су могуће слабе падавине. Ујутру од -4 степена, током дана до 14 степени.

 28.03.2023. Уторак: Током дана променљиво облачно, хладно и ветровито, повремено са краткотрајним пљусковима кише, крупе и снега. Дуваће умерен и јак северозападни ветар, повремено и олујни, крајем дана у слабљењу. Највиша температура од 6 до 10 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 95%.

29.03.2023. Среда: Ујутро у већем делу претежно ведро и хладно са мразем, а само на северозападу Србије се очекује умерено наоблачење, које ће се током дана проширити и на остале крајеве. Крајем дана и у току ноћи на истоку Србије слабе мешовите падавине (киша и снег). Ветар слаб и умерен, на планинама, на истоку и југу Србије повремено и јак, северозападни, после подне у слабљењу и у свим крајевима у скретању на јужни и југоисточни, а у току ноћи на северозападни. Најнижа температура од -4 до 2 степена, а највиша од 9 до 14 степени.        

30.03.2023. Четвртак: Ујутро на југу и југоистоку Србије са слабим приземним мразем. У току дана умерено облачно и осетно топлије, током ноћи понегде са краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, југозападни. Најнижа температура од -1 до 6 степени, а највиша дневна од 16 до 20 степени.       

31.03.2023. Петак: Променљиво облачно, местимично са кишом или пљусковима. Ветар умерен и јак, западни и југозападни. Најнижа температура од 4 до 10 степени, а највиша дневна од 16 до 20 степени. Увече и током ноћи местимично са кишом и пњусковима са грмљавином.

01.04.2023. Субота: Промениво облачно, мало хладније, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, на високим планинама са снегом. Ветар умерен, у Војводини, на планинама и на истоку Србије повремено и јак северозападни. Најнижа температура од 6 до 11 степени, а највиша дневна од 14 до 19 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са количином падавина ≥  10 л/м² у периоду до 3h, вероватноћа 80%.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво