Временска прогноза 27. март 2023.

Зима се враћа на Балкан. Сутра после подне снег у брдско-планинским пределима. Биће ветровито, прогнозиран је олујни северни ветар од преко 60 km/h. Наоблачење и киша већ од поноћи на северу земље, а сутра до средине дана и на крајњем југу. Увече престанак падавина. Стиже хладан ваздух са севера Европе и спушта температуру за 10 степени. Ујутру 6 до 12 степени, дневна од 10 до 15. У Београду киша пред јутро уз снажан северац. Темпераутра до 12 степени, увече у осетном паду.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.03.2023. Понедељак Облачно, ветровито и осетно хладније са кишом и пљусковима који ће понегде бити праћени и грмљавином. Дуваће умерен и јак северозападни ветар који ће на северу и истоку Србије и на планинама достизати и ударе олујне јачине. Само ће на југоистоку Србије ујутру бити умерено облачно и суво уз умерен и јак јужни ветар. У другом делу дана, са падом температуре, киша ће прећи у снег у планинским пределима југозападне, јужне и источне Србије. Увече и током ноћи престанак падавина и постепено разведравање са северозапада. Јутарња температура од 6 до 12 С, дневна од 12 до 15 степени.

28.03.2023. Уторак Променљиво облачно, хладно и ветровито, повремено са краткотрајним пљусковима кише, крупе и снега. Јак и олујни северозападни ветар крајем дана биће у слабљењу. Најнижа температура од -2 до 5, а највиша од 6 до 10 степени.

29.03.2023. Среда У већини крајева слаб јутарњи мраз. Ујутро на северу и западу, а затим и у осталим крајевима умерено наоблачење, али уз мало топлије време, а понегде се очекује слаба, краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, западних праваца. Најнижа температура од -3 до 1 , а највиша од 10 до 15 степени.

30.03.2023. Четвртак Умерено до потпуно облачно и топлије, повремено са кишом или локалним пљуском. Ветар слаб и умерен, западних праваца. Најнижа температура од -1 до 6 , а највиша дневна од 13 до 17 степени.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво