Читај ми!

Временска прогноза 29. јануар

У Србији падавине престају, провејаваће током дана само у брдско-планинским пределима. Температура без битније промене, ујутру од -1 до 3 степена, највиша дневна од 1 до 5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве

(Извор: РХМЗ)

28.01.2023. Субота: Облачно и у већини крајева са снегом углавног слабог интензитета, у Војводини са мешовитим падавинама. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Највиша дневна температура од 1 до 4 степена. У току ноћи престанак падавина, најпре на северу. Упозорење: Снег, мање повећање висине снежног покривача, вероватноћа 80%.

29.01.2023. Недеља: Облачно и у већини крајева суво, а слаб снег се очекује углавном у брдско-планинским пределима. После подне и увече престанак падавина. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије и јак, северни и северозападно. Најнижа температура од -1 до 3 степена, највиша дневна од 1 до 5 степени.

30.01.2023. Понедељак: Јутро хладно, са слабим до умереним мразем. Током дана умерено облачно, суво и мало топлије уз краткотрајно разведравање. Ветар слаб и умерен западни и југозападни, на истоку северозападни. Најнижа температура од -4 до 0 степени, највиша од 3 до 7 степени. Увече на северу, а током ноћи и у осталим крајевима ново наоблачење понегде са снегом.

31.01.2023. Уторак: Умерено до потпуно облачно и ветровито, местимично са кишом или снегом. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на истоку и јак, северозападни. Најнижа температура од -3 до 2 степена, највиша од 5 до 8 степени.

01.02.2023. Среда: После облачног јутра, понегде са слабим снегом , током дана суво уз краткотрајно разведравање. Ветар слаб до умерен западних праваца. Најнижа температура од -4 до 3 степена, највиша дневна од 6 до 10 степени.

 

недеља, 01. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару