Читај ми!

Временска прогноза 26. јануар

Сутра облачно са слабим снегом на југу и истоку земље. Хладан ваздух задржава се изнад наших крајева. Јутарња температура од -3 до 1, највиша дневна од 1 до 5 степени. У главном граду облачно, увече снег. Температура до 2 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

26.01.2023. Четвртак: Облачно и хладно. После подне на југу и истоку Србије местимично са слабим снегом, а понегде се у нижим пределима очекује и киша. Крајем дана и током ноћи интензивирање падавина па се у свим пределима очекује снег, уз формирање мањег снежног покривача у нижим пределима и повећања висине снега у планинским. Ветар слаб до умерен, у кошавском подручју јак, а у Доњем Подунављу и на југу Баната повремено и олујни, источни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша од 1 до 5 степени. Упозорења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

27.01.2023. Петак: Облачно са снегом уз формирање / повећање висине снежног покривача, а само се на истоку земље, као и понегде у Банату, очекују мешовите падавине (киша, суснежица и снег). Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 0, највиша од 0 до 3 степени. Упозорења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 90%.

28.01.2023. Субота: Облачно, повремено са слабим снегом, на истоку земље, као и понегде у Банату, очекују се мешовите падавине (киша, суснежица и снег). Ветар слаб и умерен, северозападни, на планинама повремено и јак. Најнижа температура од -2 до 0, највиша од 0 до 2 степена. Упозорења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

29.01.2023. Недеља: Умерено до потпуно облачно уз престанак падавина. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -3 до 0, највиша од 0 до 3 степена.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 30.01.2023. до 03.02.2023.)
У понедељак суво уз делимично разведравање. У уторак ново пролазно наоблачење, у нижим пределима са мешовитим падавинама (кишом и снегом), а у вишим са снегом. Затим до краја периода, умерено облачно, а слаб снег очекује се само у брдско-планинским пределима.
недеља, 01. септембар 2024.
22° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару