Читај ми!

Временска прогноза 26. децембар

Сутра сунчано у већем делу земље. На северу дан умерено облачан а током ноћи јаче наоблачење с кишом. Температура сутра од 8 до 18 степени.

 
Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

26.12.2022. Понедељак Ујутро понегде слаб мраз, у низијама, по котлинама и долинама река краткотрајна магла. Током дана претежно сунчано и веома топло за овај период године, осим у Неготинској крајини и местима где се магла буде задржавала дуже током дана. Увече и током ноћи на северу јаче наоблачење са кишом. Ветар слаб и умерен, јужних праваца који ће током ноћи у Војводини бити у скретању на западни правац. Најнижа температура од -1 до 7, највиша од 8 у Неготинској крајини, до 18 степени у западној Србији. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 80%

27.12.2022. Уторак Претежно облачно, местимично са кишом, на планинама средином дана са снегом. После подне и увече престанак падавина и постепено разведравање најпре са севера. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак западни и северозападни, увече у слабљењу. Јутарња температура од -1 до 9, а највиша дневна од од 10 до 14 степени.

28.12.2022. Среда Ујутро слаб мраз. Током дана претежно сунчано и хладније, осим у јужној Србији где се очекује нешто више облачности и могућа слаба киша, на планинама са слабим снегом. Ветар слаб до умерен, у кошавском подручју повремено и јак југоисточни. Јутарња температура од -3 до 3, а највиша дневна од 6 до 11 степени.

29.12.2022. Четвртак Мало и умерено облачно и мало топлије, током ноћи на северу Србије наоблачење, тек понегде са слабом кишом. Ветар слаб до умерен југоисточни. Најнижа температура -1 до 5, а највиша дневна 7у Тимочкој Крајини до 16 степени у централној и западној Србији.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 30.12.2022. до 03.01.2023.)
Током целог периода се очекује мало до умерено облачно са сунчаним интервалима и углавном суво.

недеља, 01. септембар 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару