Читај ми!

Временска прогноза 22. новембар

За сада без праве зиме. Наредних дана и осетно топлије. Прогностичари упозоравају на олујну кошаву, која ће сутра у Банату бити и орканске јачине. Од средине дана наоблачење и киша, најјача поново на југозападу. Јутро хладно са мразом од -2 степена, највиша дневна до 12 степени. У Беграду ветровито уз слабу кишу поподне. Темепратура до 10 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

22.11.2022. Уторак: Ветровито, дуваће умерен и јак југоисточни ветар, понегде са олујним ударима, а на југу Баната са ударима орканске јачине. Ујутро хладно, местимично са слабим мразем. Наоблачење са кишом које ће пре подне захватити југозападне и западне крајеве, средином дана и после подне прошириће се и на остале Србије. Већа количина падавина очекује се на југозападу земље. Најнижа температура од -2 до 4, највиша од 8 до 12 степени. Упозорења: Удари ветра > 28 m/s, вероватноћа 90%; Количина падавина већа од 20 l/m² за 12 h, вероватноћа 70%.

23.11.2022. Среда: Облачно, местимично са слабом кишом, на планинама после подне са слабим снегом. Југоисточни ветар ће ујутро и пре подне бити у слабљењу и скретању на западни и северозападни правац. Најнижа температура од 3 до 9, највиша од 10 до 16 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 70%.

24.11.2022. Четвртак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, осим у Банату, на истоку и југоистоку где ће бити облачно, понегде са слабом кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 1 до 7, највиша од 8 до 13 степени.

25.11.2022. Петак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, осим у Банату и на истоку земље где се уз више облачност понегде очекује и слаба киша. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 1 до 5, највиша од 9 до 13 степени.

понедељак, 02. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару