Читај ми!

Временска прогноза 12. новембар

Ујутру ће местимично бити магле. Током дана претежно облачно, понегде са слабом кишом. На планинама изнад хиљаду и по метара могућа је и понека пахуља. После подне постепено разведравање и појачање југоисточног ветра. Највиша температура до 15 степени.

12.11.2022. Субота Ујутро местимично магла. Током дана претежно облачно, а слаба киша се очекује у источним, централним и јужним пределима, као и пре подне у Бачкој. На високим планинама изнад 1 500 m и са краткотрајним снегом. После подне постепено разведравање и то прво у кошавском подручју услед појачања југоисточног ветра. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни ветар. Најнижа температура од 4 до 8 , највиша од 12 до 15 степени.

13.11.2022. Недеља По котлинама, низијама и долинама река јутарња магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати и дуже током дана. У осталим пределима претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 7 , највиша од 14 до 18 степени.

14.11.2022. Понедељак По котлинама, низијама и долинама река јутарња магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати и дуже током дана. У осталим пределима претежно сунчано. Ветар слаб, источни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 6 , највиша дневна од 12 до 18 степени. Увече и током ноћи у западним и југозападним крајевима наоблачење са кишом.

15.11.2022. Уторак Променљиво облачно, местимично са кишом, а углавном суво ће ће се задржати на истоку и југу. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 7, највиша дневна од 12 до 15 степени.

понедељак, 02. септембар 2024.
35° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару