Читај ми!

Временска прогноза 15. април

Пред нама је још један сунчан и топао дан с температуром до 27 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

15.04.2022. Петак: Ујутро у већем делу слаб приземни мраз. У току дана претежно сунчано и још топлије. Увече у Војводини, а у току ноћи и у осталим крајевима постепено наоблачење, понегде са слабом краткотрајном кишом. Ветар слаб, јужни и југоисточни, после подне и увече у скретању на северозападни и у краткотрајном појачању. Најнижа температура од 0 до 9, а највиша од 24 до 27 степени.

16.04.2022. Субота: Променљиво облачно и свежије, местимично с краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, у Војводини и на истоку Србије повремено јак. Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од 15 до 21 степен.

17.04.2022. Недеља: Осетно хладније са умереним и јаким северозападним ветром. На северу и западу променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима, а на истоку и југу претежно облачно с кишом, на планинама са снегом. Најнижа температура од 3 до 8, а највиша од 7 на југоистоку до 13 степени на северозападу Србије.

18.04.2022. Понедељак: Задржаће се хладно време са умереним и јаким северозападним ветром. У Војводини умерено облачно и углавном суво, а у крајевима јужно од Саве и Дунава повремено с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 8 до 13 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 19.04.2022. до 23.04.2022.)
У првом делу наредне седмице ујутро местимично слаб приземни мраз. У току дана још у уторак умерено облачно и хладно, а у среду и четвртак претежно сунчано и топлије. У петак и суботу променљиво облачно и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином.

петак, 06. септембар 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару