Читај ми!

Временска прогноза - 8. март

На северу променљиво облачно, понегде је могућа краткотрајна киша. У осталом делу претежно облачно, у брдско-планинским пределима понегде са слабим снегом. Увече и током ноћи у северним и централним крајевима, као и у Неготинској Крајини разведравање. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, северних праваца. Највиша температура од 1 до 6 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

08.03.2022.Уторак Ујутру слаб, понегде и умерен мраз. Током дана облачно и хладно, местимично са краткотрајним снегом, а у нижим пределима понегде и са слабом кишом, само ујутру и пре подне на северу променљиво облачно са сунчаним интервала. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни.  Најнижа температура од -4 до 0 , највиша од 2 до 5 степени.

09.03.2022. Среда Променљиво облачно и хладно уз смену сунчаних интервала и краткотрајних  пљускова снега. Ветар умерен, у планинским пределима повремено јак, северни и северозападни.  Најнижа температура од -6 до -1 , а највиша од 1 до 6 степени.

10.03.2022. Четвртак Променљиво облачно и хладно уз смену сунчаних интервала и краткотрајних  пљускова снега. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -6 до -2 , а највиша од 2 до 6 степени.

11.03.2022. Петак Претежно сунчано и хладно, а само на истоку и југоистоку умерено облачно тек понегде са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни.  Најнижа температура од -6 до -2 , а највиша од 2 до 5 степени.

субота, 07. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару