Временска прогноза - 22. фебруар

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

22.02.2022. Уторак Умерено и потпуно облачно и осетно свежије уз умерен, повремено и јак северозападни ветар. На северу Србије суво, у осталим крајевима местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом уз мање повећање висине снежног покривача. Суснежица и снег током јутра и преподнева очекују се тек понегде и у нижим пределима југозападнем јужне и југоисточне Србије. После подне и увече постепени престанак падавина и разведравање са севера, а ветар ће бити у слабљењу. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 6 до 11 степени. Повећање висине снежног покривача (брдско-планински део), вероватноћа 90%.

23.02.2022. Среда Ујутро местимично слаб приземни мраз. Током дана ново пролазно наоблачење са севера, местимично са краткотрајном кишом или локалним пљусковима, у брдско-планинским са слабим снегом. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 8 до 11 степени.

24.02.2022. Четвртак Ујутро местимично слаб приземни мраз. Претежно сунчано и мало топлије, само ујутру и пре подне на југу и југоистоку умерено и потпуно облачно. Ветар слаб и умерен, северозападни, до краја дана у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -1 до 4, а највиша од 8 до 12 степени.

25.02.2022. Петак Ујутро местимично слаб мраз, током дана претежно сунчано. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -3 до 2, а највиша од 11 до 14 степени. Крајем дана ново наоблачење.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 26.02.2022. до 02.03.2022.)
За викенд облачно и хладније, местимично са кишом, а у брдско-планинским пределима са снегом. Почетком седмице променљиво, у понедељак на југоистоку са кишом.

субота, 07. септембар 2024.
22° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару