Временска прогноза - 16. фебруар

Мало свежије. У Војводини и на западу земље мало и умерено са сунчаним интервалима. Изнад осталих крајева умерено до потпуно облачно понегде са слабом кишом, на високим планинама са снегом, од средине дана престанак падавина и разведравање. Ветар слаб и умерен, јужни. Највиша температура од 10 до 13, у Тимочкој Крајини око 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

16.02.2022. Среда Мало свежије. Пре подне облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. После подне престанак падавина и разведравање. На северозападу Србије током целог периода умерено облачно са сунчаним периодима и суво. Ветар слаб и умерен јужни, пре подне краткотрајно и западни. Најнижа температура од 1 до 8, највиша дневна од 10 до 13, у Тимочкој Крајини око 8 степени.

17.02.2022. Четвртак Ујутру и пре подне пролазно наоблачење које ће тек понегде у северним пределима условити слабу, краткотрајну кишу. После подне претежно сунчано, а крајем дана и током ноћи ново пролазно наоблачење са севера, понегде са кишом. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, после подне у скретању на северозападни. Најнижа температура од 0 до 6, највиша дневна од 12 до 17 степени.

18.02.2022. Петак Пре подне умерено до потпуно облачно уз умерен, понегде и јак северозападни ветар, ујутру местимично са кишом, а на високим планинама са снегом. После подне разведравање, а ветар ће бити у слабљењу. На северу претежно сунчано током целог дана. Најнижа температура од 1 до 7, највиша дневна од 10 до 15 степени.

19.02.2022. Субота Пре подне претежно сунчано, после подне постепено наоблачење, а увече и ноћу на северу киша. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, после подне у скретању на северозападни. Најнижа температура од 1 до 7, највиша дневна од 12 до 17 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 20.02.2022. до 24.02.2022.)
Променљиво облачно са сунчаним интервалима, понегде са кишом, а само на високим планинама са снегом.

субота, 07. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару