Временска прогноза - 27. децембар

У току ноћи и сутра пре подне будите опрезни због поледице. На северу, у Бачкој и Банату, падаће ледена киша. Сутра у нижим пределима местимично киша, на високим планинама падаће снег. После подне постепени престанак падавина на западу, а у вече и у осталим пределима. Ујутру температура од -1 до 8, током дана од нуле на северу до 10 степени на југоистоку. У Београду повремено киша, после подне престанак падавина. Највиша температура око 3 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.12.2021. Понедељак Облачно, местимично с кишом. На крајњем северу ујутру и пре подне киша ће се понегде ледити при тлу, после подне могућа је краткотрајна појава снега уз истовремени престанак падавина са запада. Ветар слаб и умерен, у јужним пределима Србије југозападни, у планинским пределима повремено и јак, у осталим крајевима северозападни и западни, који ће крајем дана бити у скретању на западни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 8, највиша од 0 на северозападу до 10 степени на југоистоку. У планинским пределима отапање снега. Упозорење: Отапање снега у планинским пределима, вероватноћа 95%. Локална појава ледене кише/росуље, вероватноћа 95%.

28.12.2021. Уторак Претежно облачно и суво. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 5, највиша од 3 на северу до 9 степени на југоистоку.

29.12.2021. Среда Претежно облачно, местимично с кишом. Ветар слаб, променљивог смера. Најнижа температура од 1 до 5, највиша од 7 до 10 степени.

30.12.2021. Четвртак Претежно облачно, у централним и јужним крајевима Србије местимично с кишом. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од 1 до 4, највиша од 8 до 12 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 31.12.2021. до 04.01.2022.)
Претежно облачно и у већини дана углавном суво. Киша се очекује само у понедељак (03.01.). До 02. јануара температура изнад просечних вредности, затим у мањем паду.

недеља, 08. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару