Читај ми!

Временска прогноза - 23. новембар

На северу претежно сунчано, у централним крајевима постепено разведравање, у осталим пределима облачно, на југу и југоистоку још понегде средином дана слаба киша. Ветар углавном слаб, на истоку умерен, повремено и јак, северни и северозападни. Највиша температура од 7 до 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ) 

23.11.2021. Уторак Облачно и хладније, местимично са слабом кишом, у вишим планинским пределима слабим снегом, после подне престанак падавина и делимично разведравање. На северу Србије ујутру престанак падавина, пре подне разведравање, после подне претежно сунчано. Ветар  слаб и умерен, северни и северозападни, у Тимочкој Крајини повремено јак. Најнижа температура од 4 до 7 , највиша од 7 до 11 степени.

24.11.2021. Среда Ујутру слаб мраз, у нижим пределима магла или ниска облачност која се понегде на западу земље може задржати и пре подне. Током дана мало и умерено облачно са дужим сунчаним периодима, осим на истоку земље где ће се задржати облачно време. Ветар  слаб и умерен северозападни, крајем дана у кошавском подручју у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -4 на северу до 6 на истоку, највиша дневна од 4 до 9 степени.

25.11.2021. Четвртак Претежно сунчано и осетно топлије. Ветар слаб до умерен јужни и  југоисточни, у јужном Банату и доњем Подунављу јак, повремено олујни.  Најнижа температура од 0 до 5 , највиша од 10 до 14 степени.

26.11.2021. Петак Променљиво и топло, повремено са кишом, понегде и локалним пљусковима. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу јак, повремено са олујним ударима. Минимална температура од 3 до 7, највиша дневна од 8 до 13 степени.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару