Читај ми!

Временска прогноза - 15. новембар

У већем делу претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини и делу западне Србије облачно, на истоку понегде са росуљом. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, у кошавском подручју после подне у појачању, увече и током ноћи јак, на југу Баната и у доњем Подунављу и олујни. Највиша дневна температура од 9 до 15 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

15.11.2021. Понедељак Ујутро местимично магла или ниска облачност. У току дана у већем делу мало до умерено облачно, само у Тимочкој Крајини облачно и тмурно са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, на југу Баната и Доњем Подунављу и  олујни, југоисточни. Најнижа температура од 1 до 5, највиша од 9 до 13 степени.

16.11.2021. Уторак Ујутро понегде по котлинама магла, у току дана у већем делу претежно сунчано, у Тимочкој Крајини тмурно са слабом сипећом кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак и олујни, југоисточни. Најнижа температура од  1 до 7,  највиша од 8 до 12 степени.

17.11.2021. Среда Ујутро понегде по котлинама магла, у току дана у већем делу претежно сунчано, у Тимочкој Крајини тмурно са слабом сипећом кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак и олујни, југоисточни, током дана у слабљењу. Најнижа температура од -1 до 5,  највиша од 9 до 14 степени.

18.11.2021. Четвртак Наоблачење местимично са кишом са запада и југозапада прошириће се до краја дана на већи део земље. На истоку и југоистоку ће се задржати углавном суво. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 9 до 13  степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 19.11.2021. до 23.11.2021.)
До суботе претежно облачно понегде слаба киша, у вишиом пределима и слаб снег. У недељу крајем дана и понедељак ново наоблачење са кишом, на планинама снегом и падом температуре. 

понедељак, 09. септембар 2024.
23° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару