Читај ми!

Временска прогноза - 29. април

Претежно сунчано и осетно топлије, само у Тимочкој Крајини облачно, понегде са сипећом кишом. Касно по подне и увече у свим крајевима пролазно наоблачење. Највиша температура од 22 степена до 25 степени, у Тимочкој Крајини свежије. У Београду током дана сунце, предвече облаци. Температура до 24 степена. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

29.04.2021. Четвртак: Ујутро на северозападу Србије, у Тимочкој Крајини и по појединим котлинама ниска облачност, а у осталим крајевима претежно ведро. У току дана осетно топлије и у већем делу претежно сунчано, осим у Тимочкој Крајини, где ће се задржати облачно, понегде са росуљом. Касније после подне, увече и ноћу пролазно наоблачење са локалном појавом краткотрајне кише. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено јак, југоисточни, крајем дана у слабљењу и скретању на југозападни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 22 до 25 степени, само у Тимочкој Крајини свежије, од 15 до 20 степени.

30.04.2021. Петак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима, топло и у већем делу суво. Краткотрајна киша биће локалног карактера. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 14, а највиша од 24 до 27 степени.

01.05.2021. Субота: Веома топло за ово доба године. Ујутро и пре подне претежно сунчано, а после подне наоблачење. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и на планинама у појачању. Најнижа температура од 10 до 15, а највиша од 26 до 30 степени.

02.05.2021. Недеља: Променљиво облачно са сунчаним интервалима и даље топло. Појава краткотрајне кише биће локалног карактера. Ветар умерен, понегде и јак, југозападни, крајем дана и ноћу у скретању на северозападни. Најнижа температура од 10 до 17, а највиша од 25 до 30 степени. У току ноћи захлађење.

петак, 13. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи