Читај ми!

Временска прогноза - 16. март

Време облачно, местимично с краткотрајном кишом, на планинама са снегом, у већем делу Војводине суво. Температура од 5 до 10 степени. У наредних седам дана облаци и повремено киша, на планинама снег.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

16.03.2021. Уторак Умерено до потпуно облачно, ујутро у већини места суво, на истоку и југоистоку са снегом, а у нижим пределима понегде и кишом. На северозападу претежно ведро. Током дана киша се, уз променљиву облачност, местимично очекује и у западним, централним и јужним крајевима, на планинама снег, док ће се у већем делу Војводине задржати суво време. Ветар умерен и јак, северозападни, на истоку са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 5  на крајњем југоистоку до 10 степени на северу Војводине. Упозорење, потенцијално опасна појава: Удари ветра > 17m/s  

17.03.2021. Среда Претежно облачно, местимично с кишом, у планинским пределима са снегом. У раним јутарњим и ноћним сатима слаб снег понегде се очекује и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, у Неготинској Крајини повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 1 до 4, а највиша од 4 до 9 степени.          

18.03.2021. Четвртак Претежно облачно,  местимично с кишом, у планинским пределима са снегом. У раним јутарњим и ноћним сатима слаб снег понегде се очекује и у нижим пределима. Ветар углавном слаб, на истоку умерен, северозападни. Најнижа температура од 0 до 3, а највиша од 4 до 8 степени.

19.03.2021. Петак Делимично разведравање и углавном суво време. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од -2 до  1, највиша од 5 до 10 степени.    

петак, 13. септембар 2024.
12° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи