Читај ми!

Стижу облаци, али и мало топлији ваздух

Јутро хладно, током дана местимично киша. Само на југу више сунца. На северу и на планинама повремено јак јужни ветар. Стижу облаци, али стиже и мало топлији ваздух, највиша температура од 8 до 14 степени, у Београду 12.

Ујутро понегде слаб мраз. Наоблачење са севера током пре поднева прошириће се на већи део Србије, условљавајући местимично кишу. На југу и југоистоку претежно сунчано, повремено уз малу и умерену облачност.

Ветар слаб и умерен, на северу и у планинским пределима повремено и јак, јужних праваца. Најнижа температура од -4 до 6, највиша од 8 до 14 степени.

У Београду претежно облачно, повремено сa кишом.

Ветар слаб и умерен, јужни. Јутарња температура од 4 до 6, највиша око 12 степени.

Изгледи времена за седам дана - до 19. марта

У суботу пре подне претежно облачно, местимично с кишом, на високим планинама са снегом. Средином дана на северозападу, а после подне и у осталим пределима постепено `разведравање.

У недељу умерено облачно и суво, само на северу понегде са слабом кишом.

Увече на северу и западу, а током ноћи ка понедељку и у осталим крајевима јаче наоблачење с кишом, на планинама са снегом.

До краја периода облачно и хладније, местимично с кишом, на планинама са снегом, а почетком наредне седмице и ветровито уз умерен и јак северозападни ветар.

 

петак, 13. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи