Читај ми!

Временска прогноза - 7. фебруар

Топло уз умерено наоблачење, увече и током ноћи с кишом. Ветар у кошавском подручју повремено јак, на југу Баната олујни. Температура од 14 до 21 - у Тимочкој Крајини хладније до 7 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

07.02.2021. Недеља Ујутро претежно ведро, по котлинама западне и  јужне Србије, као и у Тимочкој Крајини понегде магла. У току дана суво и даље топло уз умерено наоблачење, само ће у Тимочкој Крајини бити облачно и хладније, повремено са сипећом кишом (росуљом). Увече на југозападу Србије, а у току ноћи и у осталим крајевима јаче наоблачење с кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, а на југу Баната и олујни, југоисточни, у планинским пределима јак, југозападни. Најнижа температура од 0 до 10, а највиша од 14 до 21 степен, само ће у Тимочкој Крајини бити хладније са температуром до 7 степени.

08.02.2021. Понедељак Претежно облачно, местимично с кишом, на високим планинама са снегом. Увече и у току ноћи краткотрајни престанак падавина и делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама јак, а на југу Баната и олујни, јужни и југоисточни, после подне и увече у скретању на западни.  Најнижа температура од 3 до 12 , а највиша од 12 до 19 , у Тимочкој Крајини до 8 степени.

09.02.2021. Уторак Ново пролазно наоблачење с кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб до умерен, на планинама јак, јужни и југозападни. Најнижа температура од 2 до 8 , а највиша од 8  на северу до 18 степени на југу.

10.02.2021. Среда Ујутро и пре подне умерено облачно и суво, после подне наоблачење с кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено јак, јужних смерова. Најнижа температура од 2 до 7 , а највиша од 10  на северу до 20 степени на југу Србије.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 11.02.2021. до 15.02.2021.)
У четвртак јако захлађење, прелазак кише у снег и у нижим пределима, а затим до краја периода хладно уз провејавање слабог снега, углавном у брдско-планинским пределима.

субота, 14. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи