Временска прогноза - 27. децембар

Снег ће падати само на планинама, у нижим пределима повремено киша. Почеће да дува кошава и да доноси топлији ваздух са југа. Највиша дневна температура од 3 на северу до 9 степени на југоистоку.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.12.2020. Недеља Облачно, ветровито и мало топлије, местимично киша, у планинским пределима снег. Ујутро још понегде и у нижим пределима суснежица и снег. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и у кошавском подручју јак, југоисточни, у јужном Банату олујне снаге. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 3 на северозападу до 9 степени на југоистоку. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 80%.

28.12.2020. Понедељак Ветровито и топлије, пре подне претежно сунчано, после подне наоблачење, у току ноћи слаба киша, снег у вишим планиским пределима. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни, у јужном Банату олујне снаге. Најнижа температура од 0 до 3, највиша од 7 до 14 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

29.12.2020. Уторак Претежно облачно, ветровито и топло, понегде слаба киша, углавном на западу и југозападу, снег у вишим планиским пределима. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни, у јужном Банату олујне снаге. Најнижа температура од 2 до 8, највиша од 8 до 16 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

30.12.2020. Среда Претежно облачно, ветровито и топло, местимично киша, снег у вишим планиским пределима. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима и у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни, у јужном Банату олујне снаге, у слабљењу. Најнижа температура од 3 до 9, највиша од 8 до 17 степени. Упозорење: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 70%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 31.12.2020. до 04.01.2021.)
Повремена наоблачења с кишом, у вишим планинским пределима са снегом. Температура у мањем паду, али и даље изнад просечних вредности.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи