Временска прогноза - 14. децембар

Ујутро понегде краткотрајна магла, на југу земље могућа је и слаба киша, а на планинама провејавање снега. Током дана облачно и у већини места суво. Јутарња температура од нуле до 5, дневна до 9 степени. У Београду облачно, али падавина не би требало да буде. Температура од 3 до 6 степени. Од уторка углавном суво, а на планинама и претежно сунчано.

14.12.2020. Понедељак: Преовлађиваће облачно и у већини места суво. Ујутро понегде краткотрајна магла а на југозападу, југу и југоистоку могућа слаба киша или росуља, у планинским пределима провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северозападни.  Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 5 до 9 степени,

15.12.2020. Уторак: У нижим пределима местимично магла и ниска облачност, а у брдско-планинским крајевима више сунчаних интервала.  У Неготинској крајини ће преовлађивати сунчано. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 4 до 9 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%.

16.12.2020. Среда: У нижим пределима ујутро понегде магла или ниска облачност, а у брдско-планинским крајевима више сунчаних интервала.  Ветар слаб, променљив.  Најнижа температура од -1 до 3 , а највиша од 4 до 8. У вечерњим сатима на северу и западу, а током ноћи и у осталим крајевима јаче наоблачење понегде са слабом  кишом, на планинама са  снегом. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 80%.

17.12.2020. Четвртак: У нижим пределима ујутро краткотрајна магла и ниска облачност, а у брдско-планинским крајевима више сунчаних интервала.  Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша од 3 до 7 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 70%.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи