Читај ми!

Временска прогноза - 11. децембар

Облачно и у већем делу земље суво. Само се на истоку и југу понегде очекује слаба киша, док би на високим планинама могло бити и слабих снежних падавина. Ујутро температура од нуле до 5, током дана до 11 степени.


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

11.12.2020. Петак: Претежно облачно, у већем делу суво, на југу, југоистоку и истоку местимично киша, на вишим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен,углавном источни и југоисточни, увече и током ноћи на планинама источне Србије повремено и јак. Најнижа температура од 0 до 5, највиша од 5 до 11 степени.

12.12.2020. Субота: Претежно облачно, у већем делу суво, на југу, југоистоку и истоку местимично слаба киша, на вишим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен, пре подне на планинама источне Србије повремено и јак источни и југоисточни, после подне у слабљењу и скретању на северни. Најнижа температура од 0 до 5, највиша од 6 до 10 степени.

13.12.2020. Недеља: Претежно облачно, местимично слаба киша, на вишим планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 5, највиша од 6 до 8 степени.

14.12.2020. Понедељак: Претежно облачно, на северу суво, у осталим крајевима местимично киша, на вишим планинама снег. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 5, највиша од 6 до 10 сстепени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 15.12.2020. до 19.12.2020.)
У већини дана мало и умерено облачно, од среде и мало топлије уз појачање југоисточног ветра у кошавском подручју, само се у петак очекује пролазно наоблачење с кишом.

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи