Читај ми!

Временска прогноза - 16. новембар

Ујутро по котлинима и долинама поново магла и препоруцен опрез у саобрацају. Током дана сунчано и топлије, осим у Тимочкој Крајини, где ће облака бити већи део дана. После подне и увече на северозападу Србије наоблачење с кишом, које ће се у току ноћи ширити ка централним пределима. Ветар слаб и умерен. Јутарња температура понегде -1, највиша до 19, осим на истоку где ће бити хладније, до 10 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

15.11.2020. Недеља: До краја дана изнад већег дела облачно и суво. На југозападу, југу и југоистоку Србије, а после подне и у централним деловима претежно сунчано. Ветар слаб, променљив. Највиша температура од 10 до 15 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 м, вероватноћа 90%.

16.11.2020. Понедељак: Ујутро по котлинама, речним долинама и у нижим пределима понегде магла, у Тимочкој Крајини облачно, а у осталим крајевима претежно ведро. У току дана претежно сунчано и мало топлије, осим у Тимочкој Крајини, где ће се облачност задржати већи део дана. После подне и увече на северозападу Србије наоблачење с кишом, које ће се у току ноћи ширити ка централним пределима. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне и увече у Војводини и западној Србији у скретању на северозападни. Најнижа температура од  -1 до 7 степени, а највиша од 13 до 19 степени, само ће у Тимочкој Крајини  бити хладније са максималном температуром до 10 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 м, вероватноћа 90%

17.11.2020. Уторак: Ујутро на југу и југоистоку понегде магла. У току дана облачност с  кишом из северних, западних и централних крајева почеће да се шири ка остатку Србије уз захлађење. На вишим планинама краткотрајан снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 2 до 8 степени, а највиша од 8 до 12 степени. Упозорење: МАГЛА-Хоризонтална видљивост < 200 м, вероватноћа 70%.

18.11.2020. Среда: На југу и истоку Србије облачно, повремено с кишом, на високим планинама с кишом и снегом, а у осталим крајевима умерено облачно и суво.  Ветар слаб и умерен, углавном северни. Најнижа температура од 3 до 8 степени, а највиша од  9 до 13 степени.

19.11.2020. Четвртак: У већини крајева суво уз делимично разведравање, а слаба киша уз више облачности могућа је само још понегде на истоку Србије. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 1 до 7 степени, а највиша од 10 до 14 степени.       

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи