Спремите се поново за кишу, али и топло време

Јаче наоблачење захватиће пре подне запад и југозапад Србије, а до краја дана и остале пределе доносећи поново кишу. Још данас релативно топло, ујутру од 5 а највиша дневна до 21 степен. У Београду 20 степени, по подне киша и кошава.

Ујутро умерено облачно и у већини крајева суво. Јаче наоблачење са запада и југозапада до краја дана прошириће се на целу земљу условљавајући местимично кишу, а могућа је краткотрајно и појава пљускова.

Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, на планинама и у кошавском подручју повремено јак. Најнижа температура од 5 до 11, а највиша од 16 до 21 степен.

У петак умерено и потпуно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 14, а највиша од 15 до 21 степен.

Првог дана викенда променљиво облачно и хладније, местимично са кишом, углавном слабог интензитета, а на високим планинама (изнад 1.000 метара) је краткотрајно могућ снег.

Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, на истоку повремено и јак. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 12 до 17 степени.

И у недељу променљиво облачно, у централним и јужним крајевима местимично са кишом, а на северу углавном суво.

Током дана престанак падавина и постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 10 до 15 степени.

уторак, 17. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи