Пао транспортни авион на Аљасци

Три особе су погинуле приликом пада транспортног авиона на Аљасци. Пад изазвао шумски пожар у националном парку.

Велики транспортни авион ударио је у планину Хили, у америчкој држави Аљасци, запалио се и изазвао шумски пожар у националном парку Денали, саопштили су званичници.

Три особе су погинуле приликом пада авиона "ферчајлд" Ц-123, који је био регистрован на компанију "Ол вест фрејт инкорпорејтид" из Делта Џанкшона на Аљасци.

Представник управе националног парка Крис Фистер је рекао да је авион ударио у јужну падину планине око 200 метара северно од јединог великог пута у националном парку и 1,6 километара даље од зграде у којој се налази управа парка.

Авион се срушио јуче око 15 часова 290 километара северно од Енкориџа.

Први спасиоци стигли су на лице места у року од неколико минута, али авион је већ захватио пламен. Пожар је у међувремену угашен, рекао је Фистер.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи