Ухапшен италијански мафијашки бос

У близини Напуља ухапшен Елио Амато, мафијашки бос који је био међу 100 најтраженијих криминалаца умешаних у трговину дрогом.

Италијанска полиција ухапсила је мафијашког боса Елиа Амата (38), који се налазио на листи 100 најтраженијих криминалаца због умешаности у трговину дрогом, јавили су италијански медији.

Амато је после хапшења брата Рафаела и зета Чезареа Пагана у четвртак требало да постане вођа клана Амато-Пагано, известила је италијанска новинска агенција АНСА.

У операцији, у којој је учестовало 30 припадника полиције, рано јутрос у Виларики, северно од Напуља, ухапшен је и Аматов нећак Марио Лигуори, за кога се верује да је плаћени убица клана Амато-Пагано, одметнуте фракције напуљске мафије Каморе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи