Убица бегунац пресудио себи

Раул Томас Моат, који је пре недељу дана убио партнера своје бивше девојке, а њу и једног полицајца тешко ранио, извршио је самоубиство.

Потера за убоцом Раулом Томасом Моатом (37), кога британска полиција већ недељу дана тражи због убиства и рањавања из ватреног оружја, завршена је јутрос. Моат је извршио самоубиство на обали једне реке на североистоку Енглеске, саопштиле су локалне власти.

Полиција је Моата, који је 3. јула убио партнера бивше девојке, а њу и једног полицајца тешко ранио, опколила синоћ на обали реке у градићу Ротбери у грофовији Нортамберланд, након чега су уследили вишечасовни преговори око његове предаје.

Међутим, полиција је саопштила да је, према расположивим информацијама, Моат извршио самоубиство из ватреног оружја рано јутрос, јавио је Ројтерс.

Случај је упућен на испитивање агенцији која прати рад полиције, што је уобичајена процедура, будући да је реч о смрти осумњиченог лица.

Моат, бивши радник обезбеђења у једном ноћном клубу, неколико дана пре него што је починио убиство, ослобођен је из затвора, где је издржавао краћу казну због напада.

Убица је бившу девојку и њеног партнера напао зато што је мислио да је она, док је боравио у затвору, започела везу са једним полицајцем, што полиција пориче.

У писму на 49 страна које је раније ове недеље упутио полицији, а које је објавио један дневни лист, Моат се заветовао да ће убијати полицајце докле год је жив.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи