ИЗ ЧАСА У ЧАС

Убијен могући наследник лидера Хезболаха; Галант: Након напада на Иран свет ће разумети наше припреме

Најмање 28 људи је убијено у нападима на Либан у последња 24 сата, тврди Бејрут. У ваздушним ударима је погинуо је и већ виђени наследних Хасана Насралаха на челу Хезболаха – Хашима Сафија Ал Дина. Газа обавештава да има погинулих широм Појаса наводећи да је погођена још једна школа. ИДФ тврди да је школа служила као командно место Хамаса. Израелски министар одбране Јоав Галант поручио је да ће свет, након што Израел нападне Иран, разумети припреме Тел Авива.

Убијен могући наследник лидера Хезболаха; Галант: Након напада на Иран свет ће разумети наше припреме Убијен могући наследник лидера Хезболаха; Галант: Након напада на Иран свет ће разумети наше припреме

Агенција УН за палестинске избеглице позвала је на привремено примирје како би се људима омогућило да напусте делове северне Газе, пошто су здравствени званичници саопштили да им понестаје материјал за лечење пацијената и повређених.

Директор агенције Филипе Лазарини рекао је да је хуманитарна ситуација достигла кобну тачку и да тела остају напуштена крај путева и затрпана испод рушевина.

Израелска војска саопштила је да је убијен Хашем Сафиједин, високи званичник Хезболаха, који је био најизгледнији наследник недавно убијеног лидера те организације Хасана Насралаха.

Либанска влада је саопштила да су у протеклом дану у израелским нападима погинуле најмање 63 особе, чиме је укупан број погинулих порастао на 2.530.

Министарство спољних послова Јордана саопштило је да је посета америчког државног секретара Ентонија Блинкена, планирана за данас, одложена.

субота, 26. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи