Читај ми!

Горео стамбени комплекс у Мајамију, у згради пронађен рањени мушкарац

У стамбеној згради у Мајамију избио је пожар, са којим се борило 125 ватрогасаца. Они су у згради пронашли рањеног мушкарца, радника у том стамбеном комплексу. Осумњичени да је пуцао на радника и затим подметнуо пожар је ухапшен.

Особа осумњичена да је пуцала на радника у стамбеној згради у Мајамију и "намерно" подметнула пожар који је брзо захватио комплекс налази се у притвору, саопштиле су власти.

Више од 125 ватрогасаца борило се са пожаром око осам сати, рекао је градоначелник Мајамија Френсис Суарез на брифингу за новинаре у понедељак увече.

Ватрогасци су спасили више од 40 људи, укључујући неке са балкона, рекао је градоначелник, назвавши њихову акцију "херојском". Ватрогасци су извели седам спасавања мердевинама, рекао је он.

Након евакуације дошло је до "експлозије".

Први ватрогасци који су стигли на терен пронашли су рањеног човека у згради. Он је превезен у локалну болницу са прострелном раном у торзу у критичном стању. Реч је о мушкарцу који је запослен у комплексу.

Власти нису дале информације о осумњиченом за инцидент.

Три ватрогасца су превезена у локалну болницу у стабилном стању ради даље процене, рекао је Суарез. Двојица су од тада пуштена, рекао је он у понедељак поподне.

Један становник је такође превезен у болницу због удисања дима, рекао је Суарез.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије