Читај ми!

Амерички војник приведен у Владивостоку

Русија је обавестила САД о притварању америчког војника у граду Владивосток због кршења закона, изјавила је портпаролка Пентагона Синтија Смит.

Руске власти су у Владивостоку 2. маја ухапсиле америчког војника под оптужбом за кривично дело, рекла је Синтија Смит за РИА Новости.

"У складу са Бечком конвенцијом о конзуларним односима Русија је обавестила Стејт департмент о притварању америчког војника", рекла је она.

Синтија Смит је навела и да је америчка војска обавестила породицу притвореника о инциденту рекавши да Стејт департмент пружа конзуларну подршку притвореном припаднику америчких оружаних снага.

Раније данас неименовани амерички званичник потврдио је да је амерички војник који је приватно отпутовао у Русију, недавно приведен у тој земљи

О хапшењу америчког војника први је известио Ен-Би-Си њуз наводећи да су руске власти оптужиле припадника америчке војске да је наводно покрао једну жену, преноси Ројтерс.

Неименовани амерички званичник рекао је да је амерички војник био стациониран у Јужној Кореји одакле је отушао на приватно путовање у Русију

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара