Читај ми!

Јутјуберка водила канал о родитељству, оптужена за злостављање своје деце - држала их гладне и везане

Руби Френки (41) из америчке савезне државе Јута, која је водила популарни Јутјуб канал посвећен родитељству, оптужена је за занемаривање и злостављање своје деце, након што је њен неухрањени син побегао из куће, саопштили су званичници.

Руби Френки и њена пословна партнерка Џоди Нан Хилдебрант ухапшене су раније ове седмице у граду Ајвинс у Јути.

Син Руби Френки успео је да побегне из куће њене партнерке у којој га је мајка држала затвореног и неухрањеног. Полиција је у истој кући пронашла и њену десетогодишњу ћерку која је такође била изгладњивана.

Дванаестогодишњи дечак успео је побегне кроз прозор и дође до куће комшије где је затражио хране и воде, а они су одмах позвали полицију.

"Комшија је навео да је малолетник изгледао мршаво и неухрањено, са отвореним ранама и лепљивом траком око екстремитета. По доласку, полиција је приметила да су ране и потхрањеност дечака тешке", наводи се у саопштењу Одељења за јавну безбедност.

Дечак и деојчица су смештени у болницу "због неухрањености и дубоких посекотина од везивања конопцем".

Две жене оптужене су по шест тачака за злостављање деце. За сваку од тачака оптужнице могле би добити до десет година затвора и новчану казну до 10.000 долара, навели су званичници.

Френки иначе има још четворо деце, а 2015. водила је Јутјуб канал на ком је објављивала видео снимке о свом строгом начину васпитавања деце.

Канал је добио преко 2 милиона претплатника пре него што је деактивиран раније ове године.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије