Читај ми!

Илон Маск зна име новог директора Твитера, медији спекулишу да је то Линда Јакарино

Власник Твитера, Илон Маск изјавио је да је пронашао новог извршног директора који ће водити компанију и да ће “она“ почети са радом за неколико недеља. Како преносе медији, највероватније ће то бити Линда Јакарино, тренутни шеф оглашавања и партнерстава за Ен-Би-Си Јуниверзал.

Вол Стрит Џорнал наводи да Линда Јакарино “преговара“ око преузимања посла, а Дилан Бајерс из Пјука каже да Маск “планира“ да управо њој повери то место.

Иако за сада нема званичних потврда, Верџ наводи да се у адвертајзинг свету шушка да је то Јакаринова.

Јакаринова је недавно радила интервју са Илоном Маском и твитовала о томе како је узбуђена што ће Ен-Би-Си ступити у партнерство са Твитером за следеће Олимпијске игре.

Маск је претходно навео да ће, када “мистериозни“ нови извршни директор почне са радом за отприлике шест недеља, “прећи на место извршног председника и извршног техничког директора, који ће надгледати производе, софтвер и системе“.

То значи да ће нови извршни директор Твитера бити скоро искључиво фокусиран на бизнис, за шта је Јакаринова свакако квалификована.

Она већ води посао са огласима вредним више милијарди долара и веома је цењена међу оглашивачима које би требало убедити да поново троше на Твитеру.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара