Читај ми!

Пронађени остаци припадају малезијском авиону са лета МХ-370

Малезијски премијер Наџиб Разак потврдио је да део крила авиона "боинг 777", откривен на француском острву Реунион у Индијском океану, припада малезијском авиону који је нестао на лету МХ-370 пре 17 месеци.

Наџиб Разак је на националној телевизији изјавио да је међународни тим стручњака коначно потврдио да остаци авиона са острва Реунион заиста припадају авиону са лета МХ-370, преноси Танјуг.

Авион малезијске авио-компаније нестао је са радара у марту прошле године са 239 путника и чланова посаде, на лету од Куала Лумпура до Пекинга.

Прошле седмице, два метра дугачак део крила, са морским рачићима прикаченим на површини, пронађен је близу француског острва, а стручњаци су потврдили да припада авиону типа "боинг 777".

Француски и малезијски експерти почели су данас да испитују део авионског крила за који многи верују да би могао да буде први опипљиви траг о судбини несталног авиона "Малезија ерлајнза" на лету 370.

Метални део је пронађен на острву Реунион у Индијском океану и послат у Француску, где су истражитељи из Малезије, Француске и САД утврдили да припада несталом "боингу 777" малезијске авио-компаније, преноси АП.

Како аналитичари наводе, истражитељи ће пронађени део испитати уз помоћ специјализованих микроскопа како би стекли увид у прави узрок пада авиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи