Читај ми!

Хаос у Канади, девет мртвих

Девет особа убијено је у три повезане пуцњаве у Едмонтону, саопштила канадска полиција. Убијено седам одраслих и двоје деце. Мотив још увек нејасан.

Серија убистава почела је после подне, када је за сада неидентификовани мушкарац убио жену. На крају, полиција је пронашла тела девет особа: двоје деце, четири жене и двојице мушкараца.

Како пише локални Едмонтон џурнал, полиција је у понедељак увече добила информацију да се у једној кући у Едмонтону налази мушкарац који се чудно понаша, али патрола, у први мах, није забележила ништа неуобичајено.

Полицајци су се у ту кућу вратили десетак сати касније и пронашли тела шест особа, укључујући двоје деце, рекао је новинарима шеф едмонтонске полиције Род Нехт.

Тело још једног мушкарца пронађено је у једном ресторану. Канадски медији спекулишу да је човек који је починио серију убистава после тога извршио самоубиство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи