Читај ми!

Преврнуо се аутобус у Немачкој, четворо мртвих

Најмање четири особе су погинуле, а 40 је повређено у саобраћајној несрећи која се догодила на ауто-путу А4 у источном Хесену, када се путнички аутобус обрушио у провалију дубоку око 50 метара.

Према извештајима медија, узрок несреће се још испитује, преноси Танјуг писање немачких медија.

Аутобус је био пун пензионера и углавном старијих особа, које су кренуле из покрајине Рајнланд-Пфалц за Лајпциг, где је требало да прославе Нову годину.

Аутобус се, изгледа, више пута преврнуо током пада у провалију, где је на земљу пао поново на точкове, јављају медији.

Заменик шефа Хришћанско-демократске уније Јулија Клекнер и шеф покрајинске владе Рајнланд-Пфалца Малу Драјер изјавили су саучешће породицама настрадалих, преносе медији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи