Читај ми!

Бегунац убио полицајца у Мајамију

Полицајац Чарлс Кондек убијен је док је покушавао да ухапси бегунца у Мајамију.

Марко Антонио Парила (23) ранио је у недељу ујутро полицајца из ватреног оружја, а затим га прегазио аутомобилом, саопштила је локална полиција, а преноси Бета.

Бегунац је затим ударио у стуб и друго возило, након чега је ухапшен и оптужен за првостепено убиство.

Власти су саопштиле да је полицајац Кондек око два сата ујутро одговорио на позив због буке у стамбеном комплексу. Парила је лупао на врата других станова тражећи комшију који га је пријавио полицији и када је угледао Кондека, отворио је ватру на њега, погодивши га једном у део тела који није био заштићен панциром.

Парила је у марту изашао из затвора, где је због неколико прекршаја био више од две године. Налог за његово поновно хапшење био је издат због кршења условне казне.

Истражитељима је рекао да се, када је видео полицајца, осетио као "пацов у кавезу" и да није хтео да се врати у затвор.

Док су га водили у затвор, Парила је рекао присутним новинарима да му није била намера да убије полицајца и извинио се његовој породици.

Кондек (45), отац шесторо деце, претходно је пет година служио у полицији Њујорка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи