Кувајт, пао хеликоптер америчке морнарице

Хеликоптер америчке морнарице срушио се током обуке у Кувајту, при чему су повређена три члана посаде, саопштила је америчка Централна команда морнаричких снага у Бахреину.

Хеликоптер МХ-60С се срушио јуче током летачке обуке у кампу Бјуринг у Кувајту, наводи се у саопштењу, јавља АФП, преноси Танјуг.

"Свих шест чланова посаде су преживели пад летелице и превезени су у оближње болнице. Тројица њих су задобила мање повреде, а нешто касније су пуштени кућама", саопштила је америчка морнарица.

Пад хеликоптера није последица непријатељске активности, а узрок пада биће утврђен истрагом, наводи се у саопштењу.

У Кувајту је стационирано око 15.000 припадника америчких војних снага, које предводе међународну коалицију у борби против екстремиста Исламске групе у Сирији и Ираку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи