Читај ми!

Потрага за несталим Израелцима

Израелске снаге безбедности ухапсиле су око 80 Палестинаца у оквиру потраге за три Израелца која су нестала пре четири дана на Западној обали, саопштено је у Јерусалиму.

Решени смо да вратимо младиће кући живе и здраве. Палестински терористи не могу да се сакрију од израелске војске, изјавио је портпарол војске Петер Лернер.

Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је јуче да једна "терористичка група" отела младе Израелце, који су стопирали на путу од Витлејема до Хеброна.

Нетанијаху је затражио од палестинског председника Махмуда Абаса да учини све како би нестали Израелци, за које сматра да су отети, били ослобођени.

Војска је блокирала два контролна пунка између Израела и појаса Газе, јер власти у Јерусалиму страхују да су нестали можда пребачени у Газу коју контролише радикални палестински покрет Хамас. Војска је данас блокирала приступе Хеброну.

"Израел сматра да су Палестинци одговорни за безбедност несталих", додао је Нетанијаху.

Портпарол палестинских снага безбедности, генерал Аднан ел Дамири изјавио је да је подручје на којем су особе нестале потпуно под цивилном и војном контролом Израела.

Израелски медији су у прво време навели да је међу несталима један амерички држављанин што касније власти у Јерусалиму нису потврдиле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи