Читај ми!

У Кабулу убијени амерички лекари

Америчка амбасада у авганистанској престоници Кабулу потврдила је да су тројица лекара убијена у јутрошњем нападу на улазу у једну болницу били држављани САД.

Авганистанска полиција је раније саопштила да је чувар у болници у Кабулу јутрос изненада отворио ватру и убио троје странаца, док је једна медицинска сестра задобила повреде, пренела је агенција АП.

Према наводима полиције, нападач је члан Заштитних снага авганистанске полиције, распоређен да одржава безбедност у болници.

Он је током пуцњаве повређен кад је на њега запуцао други полицајац, а затим је приведен.

Портпарол авганистанског Министарства унутрашњих послова Седик Седики је за агенцију АФП рекао да је нападач отворио ватру док су у зграду болнице улазили амерички лекари, при чему су тројица лекара убијена, а медицинска сестра је повређена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи