Читај ми!

"Аерофлот" добио одштету од пијаног путника

Руска авиокомпанија "Аерофлот" добила је судску парницу и 15.000 евра одштете од једног путника који је пијан толико узнемиравао путнике и посаду да је лет прекинут.

Путник који је узнемиравао посаду и путнике у авиону руске авиокомпаније Аерофлот морао је да тој компанији плати одштету од 15.000 евра.

Пијани путник је априла 2013. године у авиону на линији Москва - Шангај претио путницима и рвао се с посадом, те је капетан авиона непланирано спустио авион у граду Новосибирск да би извели путника.

Руски медији су тада пренели да је тај путник, 44-годишњи директор једног предузећа, поцепао униформу једном члану посаде и малтретирао више од 300 путника.

Сличан случај се догодио децембра прошле године када је авион на релацији Краснојарск - Москва непланирано слетео у Новосибирску због туче коју је извазвао пијани Рус, касније идентификован као бивши регионални званичник.

Један путник је почетком фебруара осуђен на три и по године затвора јер је током лета за Египат био пијан и пушио, и ударио стјуарда који га је опоменуо.

Аерофлот је поздравио оштрије судске казне за такве инциденте и затражио још строже.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи