Читај ми!

Самоубилачки напади у Бејруту

Најмање четворо људи погинуло, а више од 100 рањено у два самоубилачка напада у Бејруту. Нападнут Ирански културни центар и јужна предграђа под контролом Хезболаха. Бригада Абдулах Азам, повезана са Ал Каидом, преузела одговорност за нападе.

Два самоубилачка бомбашка напада погодила су данас, у јутарњем шпицу, јужна предграђа Бејрута под контролом Хезболаха, усмртивши најмање четворо људи, док је више од 100 рањено у нападу на Ирански културни центар, објавили су безбедносни извори.

Безбедносни извори су саопштили да су експлозије изазвала два нападача самоубица, један у колима, а други на мотоциклу, пренео је Ројтерс.

Исту тактику су користили бомбаши самоубице који су у новембру напали Иранску амбасаду.

Бригада Абдулах Азам, екстремистичка група повезана са терористичком организацијом Ал Каидом, преузела је на друштвеној интернет мрежи "Твитер" одговорност за нападе, наводећи да је Ирански културни центар био мета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи