Читај ми!

Ширак пуштен из болнице после испитивања

После неколико обављених испитивања, бивши француски председник Жак Ширак отпуштен је из болнице у коју је синоћ примљен.

Бивши француски председник Жак Ширак, који је синоћ примљен у америчку болницу у предграђу Париза, вратио се кући после неколико обављених испитивања, саопштили су извори из његовог окружења, преноси агенција Франс прес.

Претходно су исти извори рекли да је Ширак примљен у болницу али да није апсолутно "ни у каквој животној опасности" и да се сумњало на јак напад гихта.

Један новинар агенције Франс прес је око 20 часова видео испред стана Жака Ширака (81) кола хитне помоћи и полиције.

Ширак, који је био председник од 1995-2007. године, 2005. је имао церебро-васкуларни проблем и од тада се не појављује много у јавности.

У децембру прошле године имао хируршку интервенцију на бубрезима због које је провео недељу дана у болници.

Крајем јануара његова супруга Бернадет Ширак рекла је да бивши председник, који има проблеме са памћењем, више неће говорити у јавности.

У одговору на питање новинара, Бернадет Ширак је рекла да не верује да њен муж има Алцхајмерову болест, али да је тачно да му памћење помало слаби.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи